Відомий синоптик Володимир Деркач поділився прогнозом погоди на весну 2020 року. На жаль, омріяне тепло не прийде скоро - буде багато опадів, заморозків та вітру. Тобто, не поспішайте ховати до шафи теплий одяг та взуття.

Погода, фото Знай.ua
Погода, фото Знай.ua

Синоптик переконаний, що холод триматеться до самого Великодня, який цього року припадає на 19 квітня, хоча до 20 березня температура повітря буде відносно високою. Разом з тим, у цьому періоді опадів буде мало, проте температура весь час гойдатиметься.

Квітень загалом розпочнеться із прохолоди та заморозків уночі. Імовірно, що будуть невеликі опади. У третій декаді березня будуть значні опади, а підвищення температури не очікується.

Травень розпочнеться з опадів, проте навіть у перші дні температура буде літньою. Всередині знову повернуться дощі, а з ними і прохолода. В кінці травня варто очікувати на похолодання.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше відомий астролог розкрив українцям всі карти про погоду на травневі свята.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Прогноз погоди на березень: коли в Україну повернеться весна.

Також "Знай.ua" писав про погоду на найближчі дні: весна потішить теплом, але не всіх.