Погода на 18 березня в Україні: точний прогноз

У середу в Україні буде просто дивовижна погода. Вона буде почне дражнити українців, щоб ті вийшли на вулицю і пораділи ясного неба, теплої погоди і светящему сонця. Однак нагадуємо, що в даний момент це дуже небезпечно.

18 березня в західних областях повсюди буде хмарно і без опадів, поки тут найбільш висока температура по країні. Вдень стовпчики термометрів піднімуться від +10 до +15 градусів, а вночі все ж будуть морози і невеликі плюси – від -2 до +3 градусів.

На півночі трохи потеплішає і підуть опади в будь-якому їх вигляді. По всій території мінлива хмарність, температура вдень порадує градусами від +8 до +11 тепла. Вночі ж невеликі морози – від -3 до +1 градуса. У Києві від +8 до +10 градусів вдень від -1 до +1 градуса вночі.

На сході точно не буде ні дощу, ні снігу. Усюди очікується тільки невелика хмарність і багато сонця. Однак це не змусить ночі стати тепліше. Тут більш серйозні нічні морози – температура від -3 до -7 градусів. А ось вдень суттєво підніметься – від +8 до +12 градусів в східних областях.

Погода в Україні, фото: скріншот Український гідрометеорологічний центр
Погода в Україні, фото: скріншот Український гідрометеорологічний центр

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

На півдні прекрасна весна, відсутність опадів по всій території, невелика хмарність та висока температура повітря. Вночі буде від -4 до +1 градуса в областях і від -1 до +1 градуса в Криму. А вдень від +8 до +12 градусів по всьому півдню.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.uа майже у всіх аптеках досі немає масок або вони коштують неймовірно дорого. Але мало хто знає, що їх можна зробити самостійно, швидко, а ціна вразить вас. Заодно дізнаєтеся, чому став популярний останнім часом один товар.

Також Знай.uа писав, в той час, як гривня все дешевшає, а валюти в банках толком немає, один з дуже популярних банків України закриває відділення і відмовляється видавати гроші в іноземній валюті готівкою.

Нагадаємо, народ України розпочав висувати вимоги Володимиру Зеленському. Відповідна петиція вже з'явилася. Українці обурені всім, що втратив Президент України.