Українські оператори-пілоти почали постійні польоти на безпілотниках Bayraktar TB2 в небі України. Масштабне застосування Туреччиною в Сирії БПЛА, зокрема Bayraktar TB2, показало, наскільки бойові дрони можуть суттєво змінити хід бойових дій.

BAYRAKTAR TB2. Перша льотна зміна в Україні

Оператори BAYRAKTAR TB2 проводять перші тренувальні польоти в українському небі. Чому безпілотники почали льотну підготовку лише зараз, що планують робити далі і чи вивчають у Повітряних Силах ЗС України турецький досвід у Сирії – дивіться у нашому сюжеті. Служба зв’язків з громадськістю Командування Повітряних Сил.

Geplaatst door Командування Повітряних Сил ЗСУ / Air Force Command of UA Armed Forces op Zaterdag 14 maart 2020

Масштабне застосування Туреччиною в Сирії безпілотних літальних апаратів, зокрема Bayraktar TB2, яскраво засвідчило, яку важливу роль на сьогодні відіграють сучасні технології і, як бойові дрони реально можуть змінити хід бойових дій.

Безпілотник, фото: youtube
Безпілотник, фото: youtube

Українські пілоти, взявши приклад з турецьких колег, вже розпочали постійні польоти на Bayraktar TB2 в небі України. І можливе застосування ТВ2 в зоні проведення ООС не лише істотно підвищить обізнаність українського війська щодо ситуації за лінією розмежування, а й забезпечить своєчасне нанесення точкових упереджуючих ударів по важливим об’єктам противника.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, бойовики на Донбасі безпощадно стріляють з забороненої зброї, є поранені, звіт ООС

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", українцям показали перевірені методи захисту від коронавірусу, що радять у МОЗ

Також "Знай.ua" писав, Раду відправляють на карантин через коронавірус — Білецький з Нацкорпусу поставив вимогу. Національний Корпус домігся призупинення роботи Верховної Ради