Для українських призовників з'явилася інформація офіційного порядку. Стало відомо, що в Україні на час дії карантину призупинили заходи щодо призову громадян на строкову військову службу.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби Сухопутних військ ЗСУ в мережі Facebook.

Призовники, скріншот: YouTube
Призовники, скріншот: YouTube

"За розпорядженням Командувача Сухопутних військ Збройних Сил України генерал-лейтенанта Олександра Сірського військовими комісаріатами та територіальними центрами комплектування та соціальної підтримки на час дії карантину припинено заходи щодо призову громадян на строкову військову службу, пов'язані з викликом призовників до призовних дільниць та обласних збірних пунктів, — до окремого розпорядження", — йдеться у повідомленні.

Заява СВ ЗСУ, Facebook
Заява СВ ЗСУ, Facebook

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У відомстві додали, що військові комісаріати та територіальні центри комплектування та соціальної підтримки продовжуватимуть роботу по військово-обліковим документам і організуватимуть протиепідемічні заходи.

призов до армії, фото: Конкурент
призов до армії, фото: Конкурент

Головам призовних комісій також рекомендується організовувати роботу комісій відповідно до обмежень, введених місцевими органами виконавчої влади.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Google і Facebook оголосили війну фейковим новинам про коронавірус.

Як повідомляв Знай.uа гола Анастасія Волочкова прикрилася від коронавіруса брилою льоду.

Знай.uа писав, група крові стала групою ризику: вчені з'ясували, хто схильний коронавирусу.