Українці у паніці через коронавірус і карантин порозмітали з полиць магазинів більшість продуктів. Однак перебоїв у постачанні продуктів на полиці супермаркетів не буде — фури з товарами курсують між країнами без перешкод. Про це йдеться у повідомленні Державної митної служби. Хоч і кордони закриті на карантин, українців не залишать наприхзволяще без продуктів.

Скріншот, фото з Фейсбук

"Жодна країна світу не може дозволити собі перебої у постачанні сировини чи критичного імпорту, як і зірвати виконання експортних контрактів. Це не про здорову економіку, навіть в умовах пандемії. Аби українці не боялися, що завтра не буде, чого їсти, Митниця щодня інформуватиме про товарообіг, а також — надходження до бюджету", - йдеться у повідомленні.

коронавірус в Україні, скрін з відео ТСН
коронавірус в Україні, скрін з відео ТСН

Що стосуэться товарообігу, з початку місяця і станом на 16 березня митниця перерахувала до держбюджету 14,8 млрд грн або виконала графік поденних надходжень на 90,1%. У доларовому еквіваленті — це 591 млн дол., що на 1,7% або на 10 млн дол. більше, ніж за аналогічний період 2019 року.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Тож, існують всі сподівання, що українців не залишать голодувати у ХХІ столітті через пандемію коронавірусу у світі.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше