У Дніпрі в одному з супермаркетів мережі Varus у відвідувача вкрали мобільний телефон. Замість допомоги та підтримки, чоловік похилого віку став жертвою агресивної поведінки охоронця магазину, який з силою кинув потерпілого на підлогу, а потім просто виставив за двері.

Про кричущий випадок повідомив Telegram-канал "Чорний список" у середу, 18 березня.

"Охорона #Varus викинула дідуся, у якого вкрали телефон. У чоловіка похилого віку в супермаркеті вкрали телефон. Природно, він засмутився і емоційно реагував на події. Замість підтримки та допомоги, працівник #Varus просто з силою жбурнув дідуся на підлогу. Ганьба", - йдеться в повідомленні.

скріншот з Telegram-каналу Чорний список

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в магазинах популярної мережі супермаркетів "АТБ" прийняли рішення обмежити кількість продукції, що відпускається в одні руки.

Як повідомляв портал Знай.uа, перебоїв у постачанні продуктів на полиці супермаркетів не буде – фури з товарами курсують між країнами без перешкод.

Також портал Знай.uа писав, що у мережі супермаркетів "Сільпо" працівники київського магазину переплутали продуктовий прилавок зі стійкою для взуття.