На днях супермаркет мережі Varus вчергове потрапив у гучний скандал. Так, цього разу один з покупців вирішив купити собі риби в магазині та був шокований, який "повзучий" сюрприз йому підготували.

Про це йдеться у Telegram-каналі "Чорний список".

Як відзначається, інцидент мав місце в супермаркеті Varus в Дніпрі. Саме там один з місцевих жителів намагався придбати у магазині оселедець, однак замітив вкрай цікаву річ – уся рибина була "упакована" гельмінтами. Водночас, на в підтвердження своїх слів, покупець оприлюднив фотографію, на якій і дійсно видно, як у рибі є білі черв'яки.

Скріншот допису
Скріншот допису

"Оселедець з хробаками. Знову в Varus продають рибу, повну глистів. Просто жесть", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше українці знайшли у відомому супермаркеті мертвечину, прострочення та смердючих курей: великі пригоди в маленькому Varus.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Українка придбала в супермаркеті Varus разом зі смаколиком "начинку" з людини, бридко дивитись

Також "Знай.ua" писав, що АТБ перетворив українців на голодних гладіаторів, а все через соціального буханця — епічні кадри.