На сайті Отзовник, на якому громадяни України можуть залишати відгуки на товари, сервіси та мережі магазинів з'явився шокуючий допис від жінки, яка придбала булочку з корицею в одному із магазинів мережі супермаркетів Varus.

Так, жінка стверджує, що в її булочці з корицею, яку вона придбала у магазині на вулиці Малишка 3, Київ, знайшовся ніготь.

Жінка пише: “Відкусила, жую, відчуваю щось тверде, виплюнула - НІГОТЬ”.

Невідомо чи він відгизяний, чи відпав, чи випадково, чи зумисне.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Жінка відразу зателефонувала на гарячу лінію мережі, на якій їй відповіли, що її скаргу розглянуть у межах тижня. Жінка роздратована на кондитерів та мережу, яка не забезпечує належний нагляд над продукцією та способом її приготування, а також зла на комунікацію і кризис-менеджмент мережі.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше українці знайшли у відомому супермаркеті мертвечину, прострочення та смердючих курей: великі пригоди в маленькому Varus.

Як повідомляв портал "Знай.ua", покупці придбали в АТБ звичайні продукти і ледь не поплатилися життям.

Також "Знай.ua" писав, що АТБ перетворив українців на голодних гладіаторів, а все через соціального буханця — епічні кадри.