Незважаючи на надзвичайні заходи безпеки, коронавірус продовжує поширюватися по Україні. У рамках загального карантину вже скасовано межгородское повідомлення, запроваджено особливі правила перевезень в межах населених пунктів, закрито різні організації. Проте цього недостатньо, і виявляються нові випадки зараження COVID-19.

Міністерство охорони здоров'я відзвітувало про виявлення ще двох хворих коронавірусом. Один з випадків діагностовано у жителя Київської області. Другий хворий виявлено в Донецькій області. Точні назви населених пунктів Моз не розголошує, щоб уникнути загальної паніки. У Київській області вже введено режим Надзвичайної Ситуації.

З урахуванням нових даних, тепер в Україні офіційно підтверджений діагноз у 16 осіб. На сьогоднішній день коронавірус забрав життя двох українців. Моз в черговий раз нагадав жителям нашої країни про заходи обережності. Рекомендується обмежити кількість виходів на вулицю, уникати місць масового скупчення людей і частіше мити руки. Також представники Моз радять українцям пити більше води. У разі погіршення самопочуття і появи сухого кашлю, рекомендується негайно звернутися до фахівців.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, коронавірус вже у Києві зафіксовано перший випадок зараження "чумою" з Китаю.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що епідемія короновируса в Південній Кореї завершилася.

Також портал "Знай.uа" писав, що коронавірус з Китаю набирає обертів, вчені світу б'ють на сполох.