У той час як українці стоять у величезних чергах на маршрутки і автобуси, поліцейські за першу добу карантину зафіксували 32 порушення і склали адміністративні протоколи.

Виявилося, що порушували не тільки водії наземного транспорту, але і незакриті заклади громадського харчування. Про це йдеться в повідомленні прес-служби МВС.

Так, на вулиці українських міст вийшли понад 15 тисяч поліцейських, які разом з нацгвардійцями і рятувальниками стежать за додержанням превентивних заходів і охороняють громадську безпеку для протидії поширенню коронавірусу Covid-19.

поліцейські, скріншот з відео
поліцейські, скріншот з відео

"Пріоритетом поліції зараз є профілактичні заходи, які ми проводимо роз'яснювальну роботу, особливо з тими суб'єктами господарювання, хто надає послуги пасажирських перевезень. Проте вже на території держави складено 32 адміністративних протоколи, зокрема, найбільше в Донецькій області", - зазначив заступник голови Нацполіції Олександр Фацевич.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

За його словами, на порушників складають адмінпротоколи за статтею 44-3 (Порушення правил карантину): 10 – у Донецькій області, сім – у Києві, шість – у Херсонській області, 3 – у Київській області, по два – у Полтавській і Чернігівській областях, по одному – у Одеській і Чернівецькій областях.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як перевозять хліб у розпал захворюваності коронавірусом.

Як повідомляв портал Знай.uа, приватна клініка приховала нових заражених коронавірусом у Києві – скільки людей хворі насправді.

Також портал Знай.uа писав, що робити українцям в Єгипті під час пандемії.