СБУ займеться туристичною групою, з якою їздив хворий на коронавірус з Житомира. Зазначається, що чоловік приховав свої контакти. У жителя Житомира 19 березня виявили коронавірус Covid-19. Чоловік працює в турфірмі і був з групою туристів закордоном.

Мер Житомира Сергій Сухомлин повідомив: попри те, що хворий чоловік приховав інформацію про свої контакти, вже стало відомо, що за кордоном він перебував разом з групою туристів.

Коронавірус в Україні, скріншот: YouTube
Коронавірус в Україні, скріншот: YouTube

Раніше чоловік повідомив, що повертався з-за кордону з другом та його сином. Однак стало відомо, що за кордон він возив цілу групу людей і разом з ними повертався в літаку. Зараз за допомогою соціальних мереж встановлено, від якої саме фірми вони їздили, де вони були, і на ранок планується встановити коло осіб, з якими інфікований контактував.

Пацієнт запевняє, що він був на самоізоляції, але невідомо, чи були на самоізоляції всі люди з групи, які з ним поверталися з-за кордону. Для збору інформації про членів туристичної групи, чисельність якої поки невідома, будуть залучені працівники поліції та Служби безпеки України.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Коронавірус в Україні, фото ДСНС
Коронавірус в Україні, фото ДСНС

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше