У п'ятницю, 20 березня, стало відомо про перший випадок зараження коронавірусом Covid-19 у Львові. Так, медики підтвердили зараження коронавірусом у місцевого жителя. Про це повідомив мер Львова Андрій Садовий на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

За його словами, інфікування коронавірусом виявили у 70-річного чоловіка, який 13 березня повернувся з відпочинку в Німеччині.

"Позитивний результат підтвердили дві приватні лабораторії у Львові та Києві. Матеріали відправлені в Центр суспільного здоров'я України", - заявив Садовий.

скріншот з Facebook Садового

Також мер Львова уточнив, що хворого коронавірусом чоловіка госпіталізують до місцевої інфекційної лікарні для подальшого обстеження та лікування.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше мер столиці Віталій Кличко дав екстрений брифінг: стан заражених коронавірусом і коли завезуть маски до Києва.

Як повідомляє портал "Знай.uа", у Києві введуть режим надзвичайної ситуації, до чого готуватися.

Також "Знай.uа" писав, що киян безкоштовно перевірять на коронавірус - куди звертатися, щоб спати спокійно.