У Києві правоохоронці спіймали іноземців, які продали священнику "золотих" монет на суму понад півтора мільйона гривень. Наразі зловмисників затримали – їм загрожує по 12 років в'язниці.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Київської області.

Відтак, як відзначається, ще наприкінці лютого до мешканця столиці, який виявився священником Києво-Печерської Лаври, звернулись невідомі, котрі розповіли йому про те, що нібито знайшли старовинний скарб і запропонували купити антикварні царські монети. Після чого останній придбав дорогоцінності за півмільйона, однак, коли потерпілий вирішив здати монети в банк, вони виявились фальшивими, а відтак він написав заяву до поліції.

Фото з місця затримання

Вже після цього правоохоронці затримали зловмисників: вони розробили оперативну комбінацію, у ході якої аферисти погодились повторно продати потерпілому партію у кількості 1000 "срібних" монет. За аналогічною схемою, зловмисники зустрілись із "покупцем" біля банку, де за 1 000 000 гривень продали фальшиві монети.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Фото фальшивого скарбу

Наразі усіх затримано. Ними виявилися четверо уродженців іншої держави, які на початку року прибули на територію України на автомобілях та у різних містах шукали "жертв". Нині вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання - їм загрожує до 12-ти років позбавлення волі.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, напад і зґвалтування: прогулянка дівчата на бердичівському кладовищі перетворилася на фільм жахів

Як повідомляє портал "Знай.ua", ґвалтував прямо на вулиці: 14-річний підліток жорстоко поглумився над 8-річний школярем

Також "Знай.ua" писав, що прийшла на день народження і була зґвалтована - батькові подруги біс вдарив не тільки в ребро