Як відомо, наразі через коронавірус, який бушує у всьому світі, українці почали масово "обчищати" супермаркети. Зокрема, найбільш ходовими товарами є гречка, туалетний папір, маски та антисептики. Відтак, у мережі оприлюднили унікальну фотографію, яка демонструє те, як в Україні вирішили нажитися на такому спустошенні магазинних полиць.

Відповідний допис оприлюднив на своїй Facebook-сторінці блогер Михайло Шнайдер.

Так, він опублікував світлину з одного з українських супермаркетів, на якій видно, що ціна на 800 грамів гречки становить без однієї копійки 82 гривні.

Скріншот допису

"Є новий Рекорд. У продажу з'явилася гречка по ... 81.99", - підписав фото чоловік.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Щодо українців, то вони вкрай обурливо відреагували на таке колосальне збільшення цін: "Хто як може, так і наживаються на народові! Ганьба! Бог вам суддя". Щоправда, деякі з користувачів соцмережі стверджують, що це органічна гречка, і вона так коштувала завжди.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Італія випередила Китай і стала першою країною в світі по смертності від Covid-19. За останню добу там померло 3475 осіб і заразилися 41 035.

Як повідомляв портал Знай.uа, експеримент врятував ціле місто в Італії від коронавірусу – ні одного зараженого.

Також портал Знай.uа писав, що відео з лікарні у Мілані вразило світ – так виглядає розпал пандемії коронавірусу.