Українка Ірина Ігнатьєва, що живе в Лондоні, захворіла на коронавірус. Вона вийшла на відеозв'язок, щоб розповісти про своє самопочуття і лікування в Об'єднаному Королівстві. Жінка поскаржилася, що на восьмий день захворювання її самопочуття погіршилося, а негативний новинний фон тільки підливає масла у вогонь.

"Сьогодні у мене восьмий день захворювання. Сьогодні я відчуваю себе гірше. Піднялася температура 38,5 і переноситься вона дуже важко. Грипозний стан. Але переносити було б простіше без того, що в новинах показують" зізналася Ірина Ігнатьєва.

За її словами, в аптеках Лондона справи з парацетамолом йдуть зовсім погано — вже розкупили. Перший час температуру доводилося збивати методом голоду. Ірина повністю утримувалася від їжі, рясно пила і ставила клізми з содою.

Жінка також розповіла, що в Лондоні швидка не їздить, якщо немає температури тіла +40 і не зупинилося дихання. Але зупинка дихання у Ірини все ж сталася, тому "швидку" довелося викликати.

Популярні новини зараз
Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Тим не менш, забирати Ірину в лікарні все одно ніхто не став. Через відсутність пневмонії, жінці сказали залишатися вдома — у лікарнях, просто немає місць. При цьому українку поставили в чергу і пообіцяли забрати, якщо їй стане гірше протягом тижня.

Така ж симптоматика у її чоловіка, а дитина відчував себе добре, але і у нього стала підвищуватися температура.

"Це не таке захворювання, як грип. Кожен божий день з'являється новий симптом. На початку була слабкість, як отруєння. На завтра симптоми зникли, а черга день з'явилася вся основна симптоматика... Почалося з сильного болю у горлі і запалення лімфовузлів на шиї. Потім з'явився несильний сухий кашель. Температури не було. Вона скакала 36.5-37,5. Була задишка - сильний тиск на грудну клітку, біль у середині спини" - описала всі симптоми на особистому прикладі українка.

Медики повідомляють, що картина та симптоми у різних людей можуть бути різними.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що українці з позитивним тестом на коронавірус можуть ховатися від лікарів і відмовлятися від лікування.

Як повідомляв портал "Знай.uа", коронавірусна хвороба COVID-19 може мати не тільки симптоми респіраторних захворювань, але й призводити до розладів травлення.

Також "Знай.uа" писав, що в Запоріжжі священики намагалися "вбити" коронавірус святою водою.