В мережі Інтернет обговорюють ситуацію, що склалася з забезпеченням українських медичних працівників засобами захисту в умовах карантину, спричиненого загрозою епідемії коронавірусної хвороби COVID-19.

Про це пише Telegram-канал "Народный ревизор", який спеціалізується на публікації користувацьких відгуків на неякісні продукти та послуги, але вирішив не обійти стороною актуальну проблему.

Згідно з деякими повідомленнями, медики мають самі купувати медичні маски. Про це написала у соціальній мережі Facebook лікарка Вікторія Радушинська.

"В якій цивілізованій країні медики в державній клініці в період пандемії купують собі маски і захист?", - написала жінка.

В повідомленні зазначено, що масок відчувається дефіцит: лікарці вдалося придбати для себе і медсестри 25 масок за 450 гривень, але оскільки їх необхідно змінювати кожні три години, то цього запасу вистачить лише на 5 днів.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Інші медики вдалися до самостійного виготовлення масок, оскільки не змогли їх придбати. Даних про ефективність цього засобу захисту немає.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше дружина харківського топ-чиновника "впіймала" коронавірус у Європі, - "У нас тести неякісні".

Як повідомляв портал "Знай.ua", українські заробітчани з підозрою на коронавірус втекли з лікарні.

Також "Знай.ua" писав, що сотні киян пропустили через "детектор" коронавірусу - розсекречено результати, краще присядьте.