Поки на всій території України не вводять надзвичайний стан. Кількість інфікованих з кожним днем зростає шаленими темпами. Страшно проводити паралелі з Італією, але лише місяць тому у них були приблизно схожі показники захворюваності коронавірусом з Китаю. А сьогодні Італія за смертністю обігнала Китай.

МОЗ повідомляє, що в Україні зафіксовано 47 випадків коронавірусної хвороби COVID-19. Станом на 21:00 21 березня в Україні 47 лабораторно підтверджених випадків COVID-19.

Скріншот МОЗ

За результатами дослідження вірусологічної референс-лабораторії Центру громадського здоров’я України отримано всього 18 позитивних результатів на COVID-19: Чернівецька (10), Житомирська (1), Київська (2), Донецька (1), Івано-Франківська 2, області та м. Київ (2).

Коронавірус з Китаю, фото 112 Україна
Коронавірус з Китаю, фото 112 Україна

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також дослідження проводять регіональні лабораторії, які виявили:
Чернівецька 15
Дніпропетровська 2;
Житомирська 1;
Львівська 1;
Київська обл. 2;
Тернопільська 1;
м. Київ 7, з яких 6 за цю добу.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше