Український підприємець, громадський і політичний діяч, теле- і радіоведучий Андрій Пальчевський виступив з заявою, в якій пояснив, чому країни Заходу програють країнам Сходу в боротьбі з коронавірусною хворобою. Також політик пообіцяв посприяти доставці тестів на коронавірус з Південної Кореї в Україну.

Відповідне відео Пальчевський виклав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

На записі діяч зазначив, що на Сході вдалося куди швидше локалізувати та згасити епідемію ніж на Заході. Так, у Південній Кореї смертність від коронавірусу складає лише близько 0,6%, у той час як в Італії вона доходить до майже 5%.

на Востоке побеждают, на Западе проигрывают! почему???

на Востоке побеждают, на Западе проигрывают! почему???

Geplaatst door Андрей Пальчевский op Zondag 22 maart 2020

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Пальчевський стверджує, що головна задача в боротьбі з пандемією полягає в забезпеченні тестування на коронавірус, що підтверджує керівник Всесвітньої організації охорони здоров'я Тедрос Аданом Гебрейесус. Так, у Південній Кореї, яку він назвав найкращою у протистоянні хворобі, 633 пункти збору матеріалів для тестів. Пальчевський сказав, що вже зв'язався з нардепом, який був послом у Південній Кореї з метою налагодження імпорту в Україну тестів з цієї східної держави.

Коронавірус, фото з вільних джерел
Коронавірус, фото з вільних джерел

Діяч пояснює, що ця його оповідь спрямована на те, щоб українці розуміли, чого варто вимагати від "ідіотиків" при владі в умовах пандемії.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Пальчевський розкрив змову влади через коронавірус – "Ситуація, як у Китаї".

Як повідомляв портал "Знай.ua", найдорожчий футболіст Італії захворів на коронавірус, у якому стані зірка "Ювентусу".

Також "Знай.ua" писав, що