Бізнесмен, журналіст і політолог Андрій Пальчевський висловив свою думку щодо того, чи наважиться Володимир Зеленський розпустити Раду. Відповідне відео він опублікував у Facebook.

"На телебаченні і на вулиці мені задають одне питання – "чи розпустить Раду Зеленський?", відповідь – не розпустить. Якщо він розпустить цю Раду, туди відразу прийдуть інші люди і буде оголошено імпічмент вже практично бездіяльному президенту", - вважає Пальчевський.

Пальчевський, кадр з відео
Пальчевський, кадр з відео

Він переконаний, що зараз будуть максимально тягнути під керівництвом нового олігарха.

"Заміна! Замість олігарха "К" на арену виходить олігарх "А" в особі свого Дениса Шмигаля. Інші всі зміни, хто там міністр економіки і всі інші – це не більше, ніж ар'єргардний бій за утримання при владі. Довіри до Зеленського немає і більше не буде ніколи. Єдиною надією залишається посадка Порошенка. Але її не буде, як і всього іншого, що обіцяли ще навесні. Що робити нам, нормальним людям, патріотам України? Нам потрібно буде шукати нові форми суспільної згоди з президентами, давайте думати про нову конституцію", - зазначив Пальчевський.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

ЗеЮщ?

опять в штангу? ЗеЮщ?

Geplaatst door Андрей Пальчевский op Woensdag 4 maart 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський оцінив ймовірність, що Україну пронесе від коронавіруса.

Як повідомляв Знай. ua, Пальчевський спрогнозував найгірший сценарій для України.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський вивів на чисту воду команду Зеленського.