Український президент Володимир Зеленський до недавнього часу був актором і не звик боротися з різними загрозами. Таку заяву зробив журналіст, бізнесмен і політичний оглядач Андрій Пальчевський. Відповідне відео з’явилось після телепередачі "Прайм" на каналі 112 Україна.

"Жарт хороший не в такий період. Ви не забувайте, що він (Володимир Зеленський – ред.) до недавнього часу був актором. Він не керував такими серйозними процесами, як боротьба з епідемією, точніше з пандемією. Якщо хтось розуміє різницю, то пандемія – це епідемія в світовому масштабі…Зараз все залежить від групи людей, але у нової влади склався стиль, про який зараз було чітко сказано: пропагандистсько-піарівського, я б сказав, напрямку", - заявив Пальчевський.

Андрій Пальчевський, скріншот з відео
Андрій Пальчевський, скріншот з відео

Як спрогнозував Пальчевський, при такій серйозній загрозі небезпечно довіряти вирішення всіх проблем маленькій групі людей, в якій більшість ще не є досвідченими професіоналами.

"Не можна маленькій групі людей, особливо без, я б сказав, не те, що специфічних знань, без таланту боротися з такими проблемами…Тут виходить виявився Міша-Боря-Петя – бах, бум-бум поставили, а що далі робити, хто відповість?", - обурився ведучий.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Він розлючений, що незважаючи на запевнення влади, Україна не готова навіть до того, щоб прийняти і розмістити на карантин своїх громадян, евакуйованих з Уханю. Пальчевський згадав про Нові Санжари, куди розміщували евакуйованих, і привів їм у приклад Францію, яка також забрала своїх громадян з Китаю.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Пальчевский дав поради українцям в розпал коронавірусу - закриті школи, скасовані матчі та обмеження транспорту.

Також "Знай.ua" писав, що Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данилов терміново вилетів до селища, охоплене протестами через евакуацію українців з Китаю