Італійці ввели війська і карабінерів, аби заборонити місцевим мешканцям спілкуватись і виїжджати за межі, зметені полиці супермаркетів через небезпеку зараження коронавірусом з Китаю. Про карантин в Італії повідомив журналіст, бізнесмен і політичний оглядач Андрій Пальчевський. Відповідне відео він опублікував на своїй особистій сторінці у Facebook.

Пи.. факктор для власти?

Geplaatst door Андрей Пальчевский op Maandag 24 februari 2020

"Я не панікер, а доросла людина і відповідаю за свої слова. Які міри приймає Україна і президент, в недавньому минулому артист комедійного жанру. Чи розуміє, яка загроза нависає над Україною? Чому не закриті кордони, так як це зробили Іран, Афганістан, Азербайджан? Чому Австрія закрила кордони з Італією і лише сьогодні вони розглядають це питання. Я впевнений, що рейси з Італії так і приходитимуть, як ні в чому не бувало, а якийсь Гончарук розповідатиме, що прийнято міри. А в цей час я сьогодні отримав повідомлення: "Скільки цією країною будуть керувати артисти і спортсмени?" Але не про них річ, а про популістів всіх мастей", - сказав він у відео.

Андрій Пальчевський, скріншот з відео
Андрій Пальчевський, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Наша міністр - юрист за освітою знаходиться в самоізоляції в лікарні, а коса на вулиці", - додає він.

Пальчевський впевнений, що Україна не готова до спалаху коронавірусу.

"Звичайно, вони виставлять оптиміста-педіатра, який знає усе на світі (Комаровського, - ред.). Я поважаю його, що він мав сміливість сказати, що Зеленський не готовий і не оправдав, підтримую. Але як можна було розказувати, що мине нас це?", - зауважує Пальчевський.

Пальчевський рекомендує якомога менше проводити часу у публічних місцях і стежити за новою інформацією. І на завершення вибачився за свій емоційний відеоролик, пояснивши, що йому накипіло.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Пальчевский дав поради українцям в розпал коронавірусу - закриті школи, скасовані матчі та обмеження транспорту.

Також "Знай.ua" писав, що Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данилов терміново вилетів до селища, охоплене протестами через евакуацію українців з Китаю