Жителька України Наталія Штиба зізналася, що її донька, яка зараз знаходиться у Китаї, відмовилася їхати додому – виною стала ситуація у Нових Санжарах.

Відповідний допис жінка опублікувала на власній сторнці.

Варто зауважити, шо у селищі Нові Санжари обурені люди, частина з яких є не тамтешніми, протестують проти того, аби там не розміщували евакуйованих з Китаю українців. Наразі відомо, що в результаті таких мітингів є десятки потерпілих як з боку правоохоронці, так і самих активістів.

"Моя донька залишилась в Ухані... Моя дівчинка 12 лютого вже чекала евакуації й зібрала речі... Але, після чергового відкладеного польоту і висловів співвітчизників: "нехай там сидять і не розносять заразу", розпакувала валізу. "Мамуль, я не знаю, що страшніше - коронавірус чи те, як нас можуть прийняти на Батьківщині". Моє дитя, якій лише має виповнитися 20 років, відчула те, що учора трапилося у Санжарах. Ми плакали в один час на відстані 10000 км", - написала вона.

Протести у Нових Санжарах, фото:poltava.to
Протести у Нових Санжарах, фото:poltava.to

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Окрім цього, українка дала пораду мешканцям країни завжди залишатися людьми, адже дуже важливо у житті.

"Хочу заспокоїти всіх давньою народною приказкою: "якщо доля згоріти у вогні, то у воді не втопишся". А людяність має залишатися в серці за будь-яких обставин. Ми всі ходимо під Богом. Хай Бог оберігає вас і ваших дітей, онуків, наповнює серця добром і розумінням. А моя донечка, моя пташечка сумує за рідними місцями і всім шле щирі вітання", - підсумувала жінка.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Олег Ляшко заявив, що готовий прийняти у себе вдома українців, яких було евакуйовано з Китаю.

Також Знай.uа" писав, в мережі з'явилося відео з борту літака, який евакуює українців з Уханю.