Погода в Україні у понеділок, 23 березня, застигне від холодного антициклону із півночі. До нас йде суттєве похолодання і треба відповідно одягатися. Навіть, якщо зараз значно рідше виходите на вулицю. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, похолоднішає суттєво у всіх регіонах.

Погода, скріншот допису Діденко

23 березня, у Всесвітній день метеоролога, погоду України визначатиме антициклон на ім'я Юрген. За словами синоптика, антициклон - із півночі, несе холод, навіть морози. Найближчої ночі очікується -1-6 градусів, завтра вдень 0+5 градусів. У південній частині України на кілька градусів буде вище.

Важке холодне повітря антициклону вже до завтра витисне сніг з нашої території і в понеділок у більшості областей навіть світитиме сонце, лише в районі Карпат ще посніжить. І нагорода не забариться - вже з четверга в Україні потепліє.

Погода, скріншот допису Діденко

"У Києві 23 березня буде сухо, навіть із сонцем, але холодно та вітряно. Найближчої ночі до -4 градусів, завтра вдень +2+4 градуси.
Ожеледиця", - зазначає синоптикиня.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Погода, скріншот допису Діденко

Така холодна погода втримається у першу половину тижня. Не легковажте своїм здоров‘ям та прогнозом погоди.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, морозна стихія закриє львів'ян на власний карантин, - прогулянки скасовуються.

Як повідомляв Знай.ua, науковці розповіли, як зміниться клімат у Європі до 2030 року.

Також Знай.ua писав, після введення карантину багатьох українців почали звільняти з робіт або змушувати писання заяву самим, але це не законно. Українським працівникам розповіли, куди звертатися для захисту своїх прав.