Німецька служба погоди цього тижня провела прес-конференцію, на якій поділилась синоптичними передбаченнями на найближчий час і на наступну чверть століття як для Німеччини, так і для всієї Європи. Головною ідеєю є те, що Німеччині потрібно готуватись до збільшення середньої температури на 1-1,5 градуси. Така потепління відбудеться у кожній федеративній землі Німецької Федерації. Окрім того, наступні п'ять років будуть сухими; фахівці вважають, що не варто розраховувати навіть на середню кількістю опадів на сезон.

Карта світу після танення льодовиків, фото National Geographic
Карта світу після танення льодовиків, фото National Geographic

Такі передбачення вже дозволяють планувати процеси у сільському господарстві враховуючи новітні спеціальні протоколи, які допоможуть підібрати культури, які максимально ефективно можуть вирости у Німеччині, а також створити дієві отрути для боротьби зі шкідниками. Цю інформацію активно використовуватимуть служби альтернативної енергетики для того, щоб планувати тарифи, а також опції для сезонів чи місцевостей з низьким вітром.

Німецька служба погоди не озвучила чітких цифр потепління у кожній конкретній країні Європи, проте планує оголосити їх уже в найближчій перспективі. Поки ж, служба чітко артикулювала, що усій Європі варто очікувати на сухі роки і підвищення середньої температури.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Нагадаємо, глобальне потепління масово винищить мільйони живих істот, які наслідки кліматичного Апокаліпсису.

Як повідомляв портал "Знай.ua", +20 в березні - не межа? Глобальне потепління не залишає Україні шансів.

Також "Знай.ua" писав, що глобальне потепління перетворить Європу на пустелю, зачепить і Україну - прогноз на 80 років.