Прогноз від народного синоптика Наталки Діденко

Зараз сонце розігріє повітря від +15 до +19 градусів. Але ми ж знаємо, що скоро багато що може змінитися. Адже вже 22-23 березня стане набагато холодніше. Навіть пройде сніг. І хоча можна списати все на якусь причину, тим більше з цим вірусом, але погода показує все дуже ясно. У п'ятницю якраз буде День весняного рівнодення. Тобто день стає довшим ночі, а також вже повертаємо на літо. Так що такі зміни не будуть спокійними. Плюс ще й 22 березня буде 40 святих, а всі вже звикли, що в цей час йде сніг. І в цьому році теж таке можливо. Саме на вихідних принесе похолодання антициклон Юрген. Він витіснить тепло з України, хоча фронти і будуть протестувати. І в місці, де вони зіткнутися, буде мокрий сніг, дощ та сильний вітер.

Погода в Україні, фото: скріншот Наталка Діденко Facebook
Погода в Україні, фото: скріншот Наталка Діденко Facebook

У п'ятницю поки ще буде тепло. День буде навіть більше схожим на квітень. По температурі на півночі буде від +9 до +12 градусів. По іншим частинам в п'ятницю буде від +10 до +14 градусів, а на півдні, на Закарпатті та в центральних областях – від +12 до +17 градусів.

Швидше завжди також пройдуть дощі, на заході і на півдні. У столиці 20 березня буде свіже повітря – температура від +10 до +11 градусів, а от серйозних опадів не буде.

Але в суботу в Україні зміниться погода, але не захопить Південь і Схід. Далі пройдуть дощі, сніг, штормовий вітер. Вночі на неділю буде навіть миносовая погода. Холодно буде і потім – до наступних вихідних тільки варто чекати потепління.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua раніше президент Володимир Зеленський обіцяв, що українським пенсіонерам, які отримують маленьку пенсію виплатять ще додаткову тисячу гривень. Стало відомо, коли ж чекати цих виплат.

Також Знай.ua писав, психолог і ведучий Дмитро Карпачов розповів, яким випробуванням може стати карантин через коронавірус для пар. Такі речі може витримати не кожен шлюб і не кожні стосунки. Що робити, щоб зберегти їх?

Нагадаємо, одна приватна клініка, яка стала дивно відомою за рахунок виборів в минулому році, а також її власник Дмитро Пальческий знову потрапили в скандал державного масштабу. Що можна було накоїти в цей раз, і чи все зараз так однозначно, з'ясовував відомий блогер.