З введенням в країні карантину через небезпеку розповсюдження коронавірусу велика частина населення перейшла на роботу з дому. Ті, хто постійно пропадали в офісах, тепер працюють віддалено онлайн.

Багато пар вже встигли відчути на собі, що таке бути зі своєю другою половинкою 24/7. Цей час не можна назвати відпусткою або другим медовим місяцем. Безумовно, є винятки, але з упевненістю можна сказати, що до таких обставин були готові одиниці.

Як повідомив Знай.uа практикуючий психолог і телеведучий Дмитро Карпачов, цей карантин стане для багатьох пар перевіркою на міцність стосунків і новим випробуванням.

Дмитро Карпачов, фото: СТБ
Дмитро Карпачов, фото: СТБ

"Одна проблема в тому, як проводити час з дитиною. І зовсім інша – як проводити час один з одним чоловікові і дружині. Зараз у мережі поширюється інформація, що за час карантину збільшилася кількість розлучень в Європі і Китаї. Раніше дорослі могли втекти один від одного на роботу і лише зрідка бачитися. Але тепер вони змушені цілодобово бути разом. Карантин є лакмусовим папірцем стосунків. Пара зможе реально подивитися на речі: вони один з одним разом, бо їм так добре, чи тому, що так звикли? Вони шкодують про те, що немає можливості піти на роботу, або раді тому, що тепер можна побути разом?" - прокоментував ситуацію з карантином Дмитро Карпачов.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Психолог з жалем зазначив, що деякі шлюби знайдуть для себе неприємні новини.

"Виявляється, що довго чоловік і дружина не можуть виносити один одного, і що стосунків як таких вже і немає. Виявляється, єдине, що рятувало їх шлюб, це була робота і перерва один від одного. Це сумне усвідомлення, але, як мінімум, чесне. Треба подивитися правді в очі. Карантин – хороший привід або зміцнити стосунки, або всерйоз зайнятися їх перезавантаженням", - підсумував експерт.

Нагадаємо, Дмитро Карпачов буде ведучим нового психологічного реаліті на СТБ "Супермама", в якій докладно розгляне найрізноманітніші проблеми виховання дітей. Програма вийде в ефір зовсім скоро.

Раніше Знай.uа повідомляв, що у розпал карантину в Києві пара одружилася в масках і рукавичках.

Також відомий педіатр Євген Комаровський розповів про прогулянки з дітьми під час карантину.

Якщо ви не знаєте, чим зайняти дитину під час карантину, дізнайтеся з нашого матеріалу, що радять зіркові батьки.