Український правозахисник і блогер Сергій Наумович вирішив звернути увагу своїх читачів у соціальних мережах на дії відомого бізнесмена Адрея Пальчевського. Блогер вважає, що Пальчевський є в Україні монополістом по якісним тест-системам, за допомогою яких можна дізнатися про наявність в людському організмі вірусу covid-19.

Про це блогер Наумович пише в соціальній мережі Facebook.

Публікація Сергія Наумовича, Facebook
Публікація Сергія Наумовича, Facebook

"Вчора (і сьогодні вранці) я себе погано почував і мені прийшла ідея зробити тест на коронавірус COVID-19. Буває. На всяк випадок. З'ясував, що легально в державних медустановах це зробити майже нереально. Залишився один варіант — приватні клініки. Але там, як я з'ясував, лише один гравець-монополіст, у якого такі тести є. "Євролаб" Пальчевського. Чи є у нас в країні Антимонопольний комітет? Аууу! Чим він займається? Але це ще не все. Став з'ясовувати вартість і офігів! Історія чимось нагадала корона-гешефт МАУ: пацієнтам пропонують два тести: експрес-тест за 1500 грн і основний за 16 тисяч грн (це понад 500 євро за нинішнім курсом). Пальчевський завіз тести і, користуючись монопольним становищем, підвищив вартість основного у 9 разів: "бідні" німці платять за такий 60 євро, "багаті" українці — 500 євро. Вам страшно? Ви боїтеся коронавірусу? Боїтеся, що до смерті заразите всіх своїх родичів і всі разом помрете? Тоді з вас 1500 грн, але якщо хочете, щоб тест був точним, то давайте 520 євро! Та це ж той Пальчевський, який ходить по ефірах телеканалів і вчить телеглядачів життю, мріє про крісло мера. Для довідки: роздрібна вартість експрес-тестів на ринку — 300-400 грн, а основного — у Німеччині коштує близько 60 євро.", - пише Наумович.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Пальчевський поділився радісною новиною про пандемію - "Світло в кінці тунелю".

Як повідомляв Знай.uа вибори мера в Києві – Пальчевський впевнено дихає в спину Кличку, свіжі рейтинги.

Знай.uа писав, Пальчевський влаштував владі "допит" про коронавірус і землю - "Не вистачило?!".