Після тотального похолодання, що поглинуло Україну на вихідні, сніг у Києві і інших містах практично розтанув, а ось у західних регіонах країни зима все ще утримується і 23 березня.

Скріншот повідомлення

Так, журналіст Олександр Рудоманов на своїй сторінці в соціальних мережах виклав фото, зроблене на залізничній станції в Ворохті (Івано-Франківська область).

"Ворохта сьогодні", - підписав автор фото.

Погода, фото Апостроф
Погода, фото Апостроф

Тим часом у відділі гідрологічних прогнозів Укргідрометцентру повідомляють про сильному, як для березня, мороз горах.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Так, в сніголавинній станції Пожежевська вранці 23 березня температура повітря досягла -10,2 ° С, висота снігового покриву становила 70−170 див. Справжня зима! Сніг свіжий, слабо закріплена і не стабільний. На станції Плай мороз трохи менше 9,4 ° C Висота снігового покриву становить 30−31 см, сніг свіжий, добре закріплений. Холодно і на Драгобраті там -10,6 ° З і сніг. Висота снігового покриву становить 159 см.

Нагадаємо, морозна стихія закриє львів'ян на власний карантин, - прогулянки скасовуються.

Як повідомляв Знай.ua, науковці розповіли, як зміниться клімат у Європі до 2030 року.

Також Знай.ua писав, після введення карантину багатьох українців почали звільняти з робіт або змушувати писання заяву самим, але це не законно. Українським працівникам розповіли, куди звертатися для захисту своїх прав.