Унікальний та водночас курйозний випадок стався у супермаркеті мережі "АТБ" в Полтаві. Саме там покупцям вдалося зняти вкрай цікаве відео, на якому дві миші влаштували криваві розбірки просто на полиці з продуктами.

Відповідний ролик оприлюднили у Telegram-каналі "Народний ревізор".

Відтак, на кардах видно, як на полиці, де стоять товари, дві миші влаштували бійку. Що стало причиною таких кривавих розбірок невідомо, так само й не відомо те, чим закінчилася бійка.

Скріншот з відео

"Дві миші влаштували бійку прямо на полицях з продуктами. Можливо, не поділили останній рулон туалетного паперу", - йдеться в описі під роликом.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Варто зауважити, що користувачам таке відео сподобалося, але водночас і обурило, адже це не допустимо, аби миші лази по полицях з продуктами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українці відкрили банку з АТБ і побачили чорну гидоту, фото.

Як повідомляв Знай.uа у школах змінюється розклад через коронавірусний карантин, коли чекати канікул.

Також Знай.uа писав, у Львові аптеки і магазини "включили" особливий режим через коронавірус, що потрібно знати.