Карантин в Україні, який ввели через епідемію коронавірусу, продовжать до травня 2020 року. І це дуже оптимістичний прогноз.

Таку інформацію оприлюднив політтехнолог, директор компанії Berta Communication, співзасновник Українського інституту майбутнього Тарас Березовець.

За його словами, якщо бути реалістом, то карантин триватиме до червня.

"Вчора говорив з одним з інсайдерів в медичній сфері. Прогноз щодо термінів карантину на сьогодні такий. Дати карантину будуть продовжені як мінімум до травня. Більш реалістично до червня. Такі справи", - поділився експерт даними в своєму Telegram.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще
Нагадаємо, в мережу потрапили моторошні подробиці лікування коронавірусу
жителька Києва Анастасія Вишневська розповіл про те, як потрапила в лікарню з підозрою на коронавірус, нарікаючи на некомпетентність медиків, зокрема, а також влади, яка абсолютно не готова до цього виклику.

Як повідомляв портал Знай.ua, АТБ підвищив ціни на продукти під час коронавірусного карантину