Цими днями жителька Києва Анастасія Вишневська розповіла свою історію того, як потрапила в лікарню з підозрою на коронавірус, нарікаючи на некомпетентність деяких медиків, зокрема, і влади, яка абсолютно не готова до цієї інфекції.

Відповідний допис вона оприлюднила на власній Facebook-сторінці.

"У середу 18 числа, я відчула слабкість, ломоту в тілі і нечастий сухий кашель. Вже зранку у мене вже була температура 39. Перше, що я роблю - це дзвоню 103. Там мене відправляють до сімейного лікаря. Дзвоню в нашу амбулаторію, запитую, а де я можу зробити тест, відповідь була "ніде". До цього я дзвонила на всілякі гарячі лінії та телефони МОЗ, де мене завуальовано посилали.

Коронавірус, фото: Getty Images
Коронавірус, фото: Getty Images

Далі ніч проти неділі, мене вибило, температура всі 5 днів близько 39. Чоловік викликає швидку, мене везуть до Білої Церкви - мені до Києва ближче, ніж деяким киянам, але я їду півтори години в холодній машині, абсолютно неготовим до мого виклику персоналу, який від мене ховається. Потім вони розповіли, що у них 3 костюма на всіх, і два вони вже використовували. Масок немає теж, тому одягайте свою, якщо у вас є. І ось я в лікарні, тести зробили. Перший тест на COVID -19 негативний", - написала вона.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Анастасія Вишневська

Водночас жінка розповіла, який хаос відбувається у самих лікарнях, де навіть немає відповідних медикаментів, а також простих речей захисту, зокрема, масок.

"Те, що діється в наших лікарнях - це всеосяжний несамовитий п*здець! Немає них*я! Від слова зовсім. Мені парацетамол медсестра стріляла у інших пацієнтів, якщо що, і це в спеціалізованому відділенні, куди звозять всю київську область! Алгоритму дій також немає. Похід на рентген - це атракціон ідіотизму: 5 осіб, з підозрою на коронавірус йдуть разом по вулиці, в палатних тапочках в кабінет рентгену, а потім всі разом роздягаються і по черзі прислоняють свої цицьки до однієї і тієї ж поверхні, тобто навіть якщо у тебе не було корони, але ти пройшов цей обряд позбавлення від сорому і людської гідності, то шансів її НЕ підчепити у тебе взагалі на нулі. Наш уряд, нікчемна купка людей, що потрапила під владу шляхом збігу обставин і нашої безмежної дурості…"

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Пальчевський показав промінь надії через коронавірус в Італії - "На тисячу менше".

Як повідомляв портал "Знай.ua", інфікований COVID-19 нардеп Шахов заявляв про фейковість вірусу напередодні зараження.

Також "Знай.ua" писав, що в "Барселоні" перший випадок зараження коронавірусом.