Смертельний коронавірус масово косить італійців. За минулу добу кількість загиблих в Італії у зв’язку з коронавірусом суттєво зросла - за минулі 24 години їх кількість 651 людина. Але темпи зараження зменшилися у порівнянні з минулими днями.

Скріншот відео

Політолог, журналіст, бізнесмен і кандидат на місце мера Києва Андрій Пальчевський висловився про скажений коронавірус в Італії, який починає збавляти оберти. Відповідне відео Пальчевський опублікував на своїй сторінці у Facebook.

Geplaatst door Андрей Пальчевский op Zondag 22 maart 2020

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"На тисячу менше захворілих! Італійці вже пишуть, що бачать світло вкінці тунелю. Дай Бог і в їх італійський, і в наш український вічно темний світ промінь надії", - сподівається політолог.

Шанувальники Пальчевського відразу підхопили щиру радість і активно коментують відео, бажаючи якнайшвидшого одужання італійцям: "Слава Богу!скорейшего выздоровления!!", " Ура!!! тьфу- тьфу🙏", " Все старики там умирают после 70 лет - 87&", " Слава богу!"

Скріншот коментарів

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, заробітчани від влади - Пальчевський показав, куди поділи українські респіратори і чому в нас їх немає.

Як повідомляв Знай. ua, проти Пальчевського організували фейковую кампанію.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський поділився радісною новиною про пандемію.