Поки в Україні розпочинається спалах смертельного коронавірусу, хитрорукі ділки масово реалізують в інші країни ящиками респіратори української торгової марки "Бук".

Скріншот допису

Політолог, журналіст, бізнесмен і кандидат на місце мера Києва Андрій Пальчевський висловився про можливу змову влади через коронавірус. Відповідне відео Пальчевський опублікував на своїй сторінці у Facebook.

Кто ответит???? заробитчане?... от власти!!?

Кто ответит???? заробитчане?... от власти!!? Испанский телеканал показал разгрузки респираторов украинской торговой марки «Бук».

Geplaatst door Андрей Пальчевский op Zaterdag 21 maart 2020

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

"Іспанський телеканал показав розвантаження респіраторів української торгової марки "Бук"", - обурюється політолог.

Пальчевський зацікавився, хто відповість за ймовірні катастрофічні наслідки для України?! Заробітчани від влади?!

Як видно на відео, на ящиках з респіраторами чорним по білому українською мовою написано - "Чисте повітря в будь-яких умовах".

Виникає одне просте питання, як витягуватимуть з того світу українців, коли смертельний коронавірус коситиме всіх підряд, як у Китаї чи Італії, не приведи Боже. Але, якими темпами буде розвиватись епідемія в Україні, поки що точно сказати ніхто не може.

Українці у коментарях просто збентежені: "Разгребут" страну 😠за период карантина", "Подарок братскому испанскому народу от нищей воюющей Украины", "Наказывать. Это преступление. У нас в аптеках - нет, а продавать - есть. Когда эти СПЕКУЛЯНТЫ (преступники) остановятся?!"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський влаштував влади "допит" про коронавирусе і землі.

Як повідомляв Знай. ua, проти Пальчевського організували фейковую кампанію.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський поділився радісною новиною про пандемію.