Інфікований COVID-19 нардеп Сергій Шахов 21 лютого не вірив у коронавірус, але все-таки заразився.

"Коронавірусу ніякого немає!", - заявляв Шахов із трибуни Верховної Ради.

Шахов заперечує коронавірус

"Коронавірусу ніякого немає!" - виступ депутата Шахова напередодні зараження COVID-19 Така-от іронія долі

Geplaatst door Цензор.НЕТ op Zondag 22 maart 2020

Стало відомо, що 20 березня стан здоров'я народного депутата від групи "Довіра" Шахова, який нещодавно здав позитивний тест на коронавірус Covid-19, помітно погіршився. Про це народний обранець написав на своїй сторінці у facebook, як і обіцяв.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

22 березня, депутат Сергій Шахов повідомив, що у нього почалася пневмонія, і його госпіталізували в інфекційне відділення Олександрівської лікарні в Києві.

"Друзі, як обіцяв, повідомляю про всі зміни свого стану. Сьогодні мені зробили рентген, який показав незначну пневмонію. За рекомендацією лікарів, залишаюся в інфекційному відділі Олександрівської лікарні. Більше подробиць розповім сьогодні о 21:00 в прямому ефірі. Будьмо на зв‘язку!", – розповів Шахов.

Друзі, як обіцяв, повідомляю про всі зміни свого стану. Сьогодні мені зробили рентген, який показав незначну пневмонію....

Geplaatst door Сергій Шахов op Zaterdag 21 maart 2020

Варто відзначити, що політик хворіє на коронавірус вже дев’ятий день. У коментарях друзі і знайомі підтримують нардепа і бажають якнайшвидшого одужання.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Шахов розповів, як тисячі українців втратили Конституційне право: "Злочинне захоплення".

Як повідомляв портал Знай.uа, Шахов контактував з іншими народними депутатами тільки один раз, а саме 12 березня на засіданні комітету з екології.

Також портал Знай.uа писав, що дружина Сергія Шахова, який виявився першим хворим на коронавірус на Київщині, теж підхопила інфекцію. Цю інформацію сам політик підтвердив у коментарях журналістам.