Народний депутат Сергій Шахов заявив, що українців, які проживають на Луганщині позбавляють конституційного права вибору. Про це він написав у своєму Facebook.

Читайте Знай в Google News!

"сьогодні відбувається зловмисне, антиконституційне, злочинне захоплення влади з метою повного знищення української демократії. Фактично 500 тисяч українців Луганщини позбавили конституційного права вибору. Губернатор області Сергій Гайдай ініціював скасування виборів у 8 ОТГ Луганщини, спираючись на якісь ефімерні висновки військових і правоохоронних органів про «нібито неможливість забезпечення безпеки на цих територіях",-заявив він.

Шахов зазначив, що направив депутатський запит і навіть доклав скан документа до посту.

"ми з колегами Олександр Сухов та Сергій вельможний надіслали офіційні депутатські запити до керівництва Збройних сил, СБУ та Національної поліції з проханням проінформувати про реальну ситуацію на території згаданих ОТГ. Інші нас поки ігнорують, а Головнокомандувач Збройних сил України свою відповідь вже дав. Цитую:" суспільно-політична ситуація в районі проведення місцевих виборів стабільна і не містить ознак протестної активності", - пише Шахов.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Депутат зазначив, що схожа риторика звучить і з вуст президента України.

"У День Незалежності Гарант запевнив українців, що майже місяць на лінії розмежування не було вогню. А вже через кілька днів ЦВК приймає рішення про те, щоб скасувати вибори на згаданих ОТГ Донбасу, не повіривши Президенту і головнокомандувачу, а губернатору Гайдаю.

Сьогодні ВЦА ввели в Сєвєродонецьку та Лисичанську, а завтра... в Харкові, Запоріжжі, Львові... або там, де ще у слуг провисли рейтинги, і місцевій владі вистачить нахабства декларувати нестабільну громадську-політичну ситуацію.

А враховуючи, що нестабільна суспільно-політична ситуація в нашій країні-це особливість ментальності і давно вже хронічний стан. То наступним кроком цілком може стати введення ВЦА в Києві",- запитує Шахов.

Сьогодні відбувається зловмисне, антиконституційне, злочинне захоплення влади з метою повного знищення української...

Geplaatst door Сергій Шахов op Woensdag 2 september 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Шахов зажадав звільнити з посади губернатора Луганської області.

Як повідомляв Знай. ua, нардеп Шахов пригрозив Мамедову за бездіяльність.

Також Знай. ua писав, що Шахов вимагає порушити кримінальну справу проти Гайдая-обурені люди взяли в кільце Офіс Президента.