У мережі супермаркетів "АТБ" підвищили ціни на ряд продуктів харчування. Подорожчали й товари першої необхідності в умовах карантину, запровадженого в Україні у зв'язку з коронавірусом. Про це йдеться в прес-релізі компанії. Крім божевілля із шаленим зараженням, тепер деякі українці не зможуть придбати необхідні продукти.

Зокрема, продукти так званого борщового набору (картопля, капуста, цибуля, морква) подорожчали на 35-128%, цукор-на 8%, макаронні вироби-на 9,5%, пшенична крупа на 11%, гречка на 51%, борошно - 5%, яйця - 6%.

АТБ, фото: прес-служба АТБ
АТБ, фото: прес-служба АТБ

В АТБ пояснююють підвищення цін стрімким зростанням закупівельних цін від постачальників не тільки для торгової мережі "АТБ", але і для всіх операторів українського ринку роздрібної торгівлі.

Скріншот повідомлення

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Постачальники, у свою чергу, заявляють про зростання витрат виробництва, пов'язаних з прийнятими карантинними заходами. Зокрема, обмеження на перебування значної кількості працівників в одному приміщенні. Проблеми з транспортом вплинули на ситуацію в торгівлі.

АТБ, фото: прес-служба АТБ
АТБ, фото: прес-служба АТБ

В АТБ запевнили, що в умовах загальнонаціонального карантину компанія "працює виключно з мінімальною націнкою, заробляючи не на вартості товару, а на обсязі його реалізації". Радує, що магазини торгової мережі АТБ забезпечені товарами всіх категорій в повному обсязі. Компанія має достатню кількість товарних залишків на складах.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українці відкрили банку з АТБ і побачили чорну гидоту, фото.

Як повідомляв Знай.uа у школах змінюється розклад через коронавірусний карантин, коли чекати канікул.

Також Знай.uа писав, у Львові аптеки і магазини "включили" особливий режим через коронавірус, що потрібно знати.