Останніми днями українські аптеки спустошені. Люди в паніці через коронавірус "розгребли" головні засоби захисту - маски, дезінфікуючі засоби, спирт. І тепер ці речі просто нереально купити пересічному українцю. У телеграм-каналі Klymenko Time наочно показали оголошення, яке можна зустріти практично у кожній аптеці.

"Наша підписниця показала ось таке фото з аптеки. Так, і таке зараз буває. Причому не рідко, а дуже навіть часто", - йдеться у повідомленні.

Аптека, фото Klymenko Time

В оголошенні написано, що масок немає. Того, з чого їх можна зробити (марля) - теж. Дезінфікуючих засобів немає. Того, з чого можна зробити (спирт, гліцерин) - теж. Зате є Еротон.

аптека,скріншот з відео
аптека,скріншот з відео

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Українців закликали продовжувати #ХроникиКарантина і надсилати свої фото, відео та тексти @KlymenkoTime_bot. А тим часом чекати, щоб літаки з вантажами з Китаю та інших країн поправили ситуацію в українських аптеках.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українці відкрили банку з АТБ і побачили чорну гидоту, фото.

Як повідомляв Знай.uа у школах змінюється розклад через коронавірусний карантин, коли чекати канікул.

Також Знай.uа писав, у Львові аптеки і магазини "включили" особливий режим через коронавірус, що потрібно знати.