Конча Заспа приречена. Приречена вперше за багато років на власній шкурі випробувати державну українську охорону здоров’я. Про це йдеться у повідомленні Олексія Давиденка на сторінці facebook.

Згідно із повідомленням, нинішні депутати, колишні міністри і політики всіх мастей і регалій - всі запасаються захистом, всі просять розповісти про тести, наперед шукають контакти в лікарнях.

Скріншот повідомлення

З’являються повідомлення про VIP хворих коронавірусом серед депутатів, колишніх чиновників і всяких впливових людей з оточення олігархів. Хтось говорить їх десять, хтось каже, що двадцять. У будь-якому випадку їх вже багато і буде ставати ще більше.

"І Олександрівська лікарня - це найкраще, що у них є. Повірте, для них, після клінік Ізраїлю, Німеччини і Австрії - це рівносильно піздєцу. Ви думаєте вони не поспішають в стаціонар і просять залишити з будинку в ізоляції?! Вони будували Україну для нас - а доведеться пожити в ній трохи самим", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

коронавірус, фото Getty Images
коронавірус, фото Getty Images

За словами автора, настав час, коли всі ті, хто будував і одночасно обкрадав цю прекрасну країну останні 25 років, раптом усвідомили, що все йде не за планом.

"До Відня на консультацію до лікаря не полетиш. В реанімацію в Мюнхені чартер не пустять. А в приватних українських лікарнях інфекційних відділень для ВІП коронавірусних немає. От же ж біда яка. Їм в цьому гівні тут доведеться лікуватися, захищатися від голодних бунтів, а може і вмирати. А вмирати не хочеться", - додає автор.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українці відкрили банку з АТБ і побачили чорну гидоту, фото.

Як повідомляв Знай.uа у школах змінюється розклад через коронавірусний карантин, коли чекати канікул.

Також Знай.uа писав, у Львові аптеки і магазини "включили" особливий режим через коронавірус, що потрібно знати.