У місті Дніпро мережа магазинів EVA почала поруч із засобами для гігієни продавати олію, яйця, крупи, сіль і макарони. ФОтофакт оприлюднили у телеграм-каналі ЧОрний список. На красномовних кадрах чудово видно, як під продукти у магазині побутової хімії виділили цілий стелаж.

Ева, фото Чорний спиоск
Ева, фото Чорний спиоск

"Ми виживали як могли. В магазинах косметики Eva почали продавати продукти. Тепер поруч з шампунями і кремами можна купити яйця, крупи, сіль і макарони", - йдеться у повідомленні.

Ева, фото Чорний спиоск
Ева, фото Чорний спиоск

Невідомо, чи таким чином магазини побутової хімії планують більше заробити, чи просто хочуть розіяти паніку українців, мовляв продуктів вистачає всім і скрізь.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Відповідно до постанови КМУ від 16 березня 2020 №215 «Про запобігання розповсюдження на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, викликаної коронавірусом SARS-CoV-2». Лінія магазинів EVA відноситься до магазинів, які здійснюють торгівлю засобами гігієни, вкрай необхідних в цей період для захисту громадян від вірусної інфекції.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українці відкрили банку з АТБ і побачили чорну гидоту, фото.

Як повідомляв Знай.uа у школах змінюється розклад через коронавірусний карантин, коли чекати канікул.

Також Знай.uа писав, у Львові аптеки і магазини "включили" особливий режим через коронавірус, що потрібно знати.