Світ максимально переходить у цифру. На жаль, пришвидшення цього процесу спричинили не стільки стрибок в інноваціях, а глобальна проблема - вірус COVID-19.

Чимало людей перейшло на дистанційний режим роботи, школярі и студенти аналогічно здобувають знання. Але разом з тим збільшився вільний час вдома, оскільки у вихідні дні теж відсутня можливість проводити дозвілля у звичному житті. Люди все ще можуть пересуватися. Однак, оскільки лише аптеки, продуктові магазини та інші заклади необхідних послуг залишатимуться відкритими, вже тепер відсутня можливість відвідувати ресторани, бари чи кінотеатри тощо. На думку автора ініціативи “АКАДЕМІЯ.ONLINE” Олексія Кавиліна, одним з способів, завдяки якому можна залишатися продуктивним і проводити з користю вільний час - навчання онлайн. Воно може здійснюватися за допомогою читання електронних книг або перегляду відео. Тобто включає в себе різноманітні мультимедійні елементи, включаючи графіку, аудіо, відео та веб-посилання, доступ до яких можна отримати через Інтернет-браузери. Ці елементи використовуються замість традиційних елементів навчання. Це дуже зручно і кожен може навчатися у власному темпі. Така форма освіти є зручною для користувачів, які можуть змінювати власну підготовку відповідно до свого розпорядку дня. Те, що, мабуть, зупиняло у минулому - це час (точніше його відсутність). Отже, це шанс “перепрошити” або оновити себе.

В глобальному масштабі є кілька сотень і навіть тисяч навчальних курсів, які б можна було рекомендувати. Навчальні платформи почали пропонувати вільний доступ або значно нижчі ціни на свої продукти. Тому інтерактивне навчання, незважаючи на існуючі обмеження подорожей та заходи соціального дистанціювання, залишається доступним. Для більшої зручності та комфорту команда ініціативи Олексія Кавиліна “АКАДЕМІЯ.ONLINE” обрали кілька навчальних платформ. Тож є можливість отримати унікальний та необмежений доступ до більшості навчальних курсів.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Добірки онлайн-курсів згруповані так:

Ресурси онлайн-навчання для школярів https://www.google.com/sorry/index?continue=https://drive.google.com/file/d/1gMynUG5b_Dn21x2kZLIm0r0UtfuHRSzD/view&q=EgSyPtTdGPv3mYsGIhBYM0if1yXiXhJS4XM2jB_BMgFyShFTT1JSWV9JU1BfTUVTU0FHRQ

Студенти та фахівці https://www.google.com/sorry/index?continue=https://drive.google.com/file/d/1Tb4QEaOVeM1Xu1F9aK0uYFHar0qwLlQi/view&q=EgSyPtTdGPz3mYsGIhCsoeZqJIQIixZqNBmMJUUSMgFyShFTT1JSWV9JU1BfTUVTU0FHRQ

Можливості роботи та навчання online https://www.google.com/sorry/index?continue=https://drive.google.com/file/d/1tcNyUb972lgu9eI1306wfntdcmThgXVr/view&q=EgSyPtTdGPz3mYsGIhC9YKCzo5w4MZyVDPJOukNuMgFyShFTT1JSWV9JU1BfTUVTU0FHRQ

Навчальні модулі являють собою поєднання теорії та прикладних досліджень.

Чимало з них дають можливість отримати сертифікат (за умови проходження навчального курсу та отримання необхідного мінімуму згідно оцінювання виконаних тестів).

Як бачимо, онлайн-навчання - це один із чудових способів проведення часу в самоізоляції та зайняти свій вільний час під час пандемії.

Скористайтесь цією вимушеною нагодою та поширюйте цю інформацію серед знайомих. Онлайн-навчання в Інтернеті - це економічно вигідна альтернатива, яка доступна цілодобово на веб-сайтах. Кожен навчальний курс в Інтернеті містить мультимедійні навчальні модулі. Ось лише декілька переваг, які користувачі зможуть отримати, навчаючись за допомогою онлайн-курсів: економія часу і коштів, оновлення навчальних курсів (доступ до найновішої та найсвіжішої інформації) та ін.

Це тривожні часи і наша країна, а також інші люди по всьому світу стоять перед надзвичайними випробуваннями. Давайте разом допомагати один одному в цих умовах.