Легендарна в усьому світі телеведуча Опра Вінфрі запускає свій новий онлайн-шоу Опра Talks про пандемію коронавирусе, в якому беруть участі гості через скайп-конференцію. Першим гостем шоу став актор Ідріс Ельба, в якої нещодавно виявили коронавірус, зараз він проходить курс лікування. Також в ефірі взяла участь дружина Ідріса, яка відмовилася ізолюватися від нього. В наслідок чого вона й сама заразилася коронавірусом. Зараз пара обидва на карантині в Нью-Мексико.

Ідріс розповів, що коли був у лікаря, то відчував головний біль і ломоту в тілі, але не надав цьому особливого значення. Температура була в межах норми.

"У мене не було жодних симптомів, які б вказували на коронавірус. Коли я пройшов тест, і він виявився позитивним, був змушений сказати людям, що це дуже реальна хвороба", – розповів актор.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Він вирішив розповісти про своє захворювання, адже багато людей не надають значення всієї серйозності ситуації і також відкидають можливість того, що у них може бути виявлений коронавірус.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, розкрито секрети краси "королеви Голлівуду" Елізабет Тейлор, не лише приваблива зовнішність.

Знай.uа писав, мстивий Скорпіон, черствий Водолій, агресивний Овен - руйнуємо стереотипи про знаки Зодіаку.