В Україні переведуть годинники на літній час. В сучасних гаджетах годинник перебудовуються автоматично, а от у старих телефонах і механічних годинниках потрібно буде вручну перевести вручну.

В 2020 році переклад годині відбудеться в ніч з 28 на 29 березня о 3 годині ночі. Годинники переводять на годину вперед.

Відомо, що кілька років тому перехід часу намагалися скасувати. Проте до єдиного рішення так і не вдалося прийти і з цієї причини в силі залишається колишній порядок.

Відповідно до законодавства України, перехід на літній час відбувається в ніч з останньої неділі березня наступного понеділок о 3 годині ночі. Годинник доведеться перевести на годину вперед, то відразу настане 4 години ранку. На жаль, багатьом доведеться поспати на годину менше в цю ніч.

Годинни, фото pxhere
Годинни, фото pxhere

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Медики стверджують, що перехід на літній час є стресом для організму. Саме тому рекомендується готуватися до нового розпорядку заздалегідь: наприклад, намагатися раніше лягти спати. Також лікарі радять утриматися від напоїв з кофеїном, таких як чай, каву та енергетики - і алкоголю, щоб уникнути розладів сну.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як вплине на карантин перехід України на літній час.

Як повідомляв Знай. ua, сон допоможе зрозуміти свою підсвідомість.

Також Знай. ua писав, що в Україні запустять дуальна професійну освіту.