З-за карантину в Києві закрилися тисячі різних закладів. Як відомо, де закрито, там завжди знайдеться хтось, хто зможе відкрити. Причому незаконно. Існують високі ризики мародерства та крадіжок з порожніх магазинів, офісів, салонів. Національна поліція шукає способи вирішення цієї проблеми, але поки робочим варіантом розглядається введення комендантської години.
Голова Національної поліції Києва Андрій Крищенко заявив, що столиця потребує введення комендантської години. Це допоможе значно знизити ризики розгулу злочинності, і не допустити масового появи випадків мародерства. Крищенко впевнений, що злочинці щиро раді тому, що підприємства були змушені закритися. Фактично, вони отримують цілий клондайк.
Комендантську годину – одна з обмежувальних заходів, які, за словами Крищенко, допоможуть уникнути розгулу злочинності. Якщо він буде введений, людям заборонять пересуватися вулицями у нічний час. Як правило, його оголошують з 22:00 до 6:00. В цей час містом курсуватимуть посилені патрулі, які будуть ловити порушників, і накладати на них штраф. Поки це лише рекомендації з боку Нацполиции, однак цей сценарій цілком може стати реальністю.

Як повідомляв портал Знай.иа, народний депутат від партії "Слуга народу" Руслан Горбенко заявив, що зараз знаходиться в одній зі столичних лікарень з підозрою на коронавірус.

Також портал Знай.иа писав, що в Україні можуть ввести режим надзвичайного стану – як зміниться життя людей.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, компанія "Укрпошта" під час карантину може частково змінювати умови доставки, вручення і безкоштовно зберігати реєструються у відділення об'єкти відправлення.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще