Міністерство охорони здоров'я України звернулося до українців із застереженням стосовно спалаху небезпечного коронавірусу covid-19. Українські медики поділилися статистикою, яка змушує замислитися над масштабами і темпами поширення хвороби.

Про це стало відомо завдяки повідомленню МОЗ в мережі Faceboook.

Публікація МОЗ, Facebook
Публікація МОЗ, Facebook

"МОЗ застерігає: Під час карантину через спалах COVID-19 кожен з нас потенційно може заразитися. Тому щоразу, виходячи з дому, пам'ятай — ти піддаєш небезпеці себе та інших людей. МОЗ України радить самоізолюватися і виходити з будинку тільки в разі крайньої необхідності. ", - повідомляє МОЗ України.

Варто нагадати нашим читачам, що в Україні триває карантин, який запровадила влада через спалах смертельно небезпечного вірусу covid-19. Попередньо, він діятиме до 3 квітня 2020 року. Відомо, що Україна прийняла допомогу від КНР у вигляді великої кількості засобів індивідуального захисту і тестів на виявлення вірусу.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на Філарета подали до суду через одностатеві шлюби — у всьому винен коронавірус.

Як повідомляв Знай.uа коронавірус змусив депутатів відмовитися від краваток і костюмів – в Раді новий дрес-код.

Знай.uа писав, як уберегти дитину від коронавірусу і захистити нерви батьків.