Бійці Збройних сил України, які захищають батьківщину на фронті, звернулися до українців з важливим проханням через пандемію коронавірусу.

Прохання українських військових опублікував у своєму Telegram-каналі Анатолій Штірліц.

"Хлопці з фронту звернулися до українців", - йдеться у підписі до фотографії, на якій військові одягнені в маски, а в руках тримають важливе повідомлення.

"Ми залишилися заради вас на службі. Залишайтеся вдома заради нас", – попросили вони.

українські військові, фото з Telegram
українські військові, фото з Telegram

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

скріншот з Telegram-каналу Анатолія Штірліца

Як відомо, з схожими словами до українців вже зверталися медики. І військовослужбовці, і медичні працівники просять українців залишатися вдома і обмежити фізичне спілкування в карантин, щоб не сприяти поширенню Covid-19.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, карантин і режим надзвичайної ситуації в Україні діятиме до 24 квітня з можливістю продовження. Таке рішення ухвалив Кабмін 25 березня.

Як повідомляв портал Знай.uа, МОЗ поділилося статистикою, яка змушує замислитися над масштабами і темпами поширення коронавірусу в Україні.

Також портал Знай.uа писав, що за минулу добу кількість жителів Києва, заражених коронавірусом, зросла до 31 людини.