В Україні продовжили карантин та режим надзвичайної ситуації

Карантин і режим надзвичайної ситуації в Україні діятиме до 24 квітня. З можливістю продовження. Таке рішення прийняв Кабмін на чолі з Денисом Шмигалем 25 березня 2020 року. Раніше режим карантину повинен був діяти до 3 квітня, однак зараз його продовжено по всій країні.

"Великдень вдома", - Зеленський заборонив українцям відзначати головне церковне свято

Держава підготувала спеціальний проект під назвою "Великдень вдома", щоб не допустити великого скупчення українців у церквах. Про це заявив президент Володимир Зеленський під час зустрічі з головами ОДА і мерами обласних центрів.

Також на нараді розглянули можливість розміщення патрулів біля храмів та церков.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

На українців чекає примусове лікування від Сovid-19, у Кабміні заговорили про жорсткі заходи

Карантин через пандемії COVID-19 планують серйозно посилити. Один з аспектів торкнеться лікування українців, які не бажають отримувати медичні послуги, і вважають, що не потребують професійної допомоги. Кабінет Міністрів постановив, що відмовитися від лікування тепер неможливо. Українців будуть лікувати в примусовому порядку.

Депутати влаштували "бюджетні ігри" просто на бруківці біля Київради: заради грошей не страшний і Covid-19

Схоже, після допущеного столичною владою порушення в перші дні введення карантинних обмежень і проведення сесії, попри заборону про масові зібрання у понад 60 осіб, депутати Київради вирішили привселюдно продемонструвати свою “єдність з народом”. Сьогоднішнє засідання однієї з Постійних комісій вперше було організоване просто неба на подвір’ї КМДА.

Новим міністром освіти стала донька скандального львівського попа – відмовився ховати воїна АТО

Тимчасово виконувати обов'язки глави Міністерства освіти і науки України Кабінет міністрів призначив Любомиру Мандзій. Жінка раніше працювала директором департаменту освіти і науки Львівської обласної держадміністрації та начальником управління Державної служби якості освіти у Львівській області. Про це повідомили в прес-службі Кабміну. Також Любомира Мандзій є донькою скандального священнослужителя УПЦ московського патріархату на Львівщині Степана Хомина.