Кабмін Шмигаля, фото з Facebook
Кабмін Шмигаля, фото з Facebook

Маленькі радості великого карантину — Кабмін пообіцяв субсидії українцям, які втратили роботу

Кабмін пообіцяв збільшити субсидії українцям для оплати ЖКП у середньому на 300 гривень і призначити нові тим, хто втратив роботу через карантин. У середу, 25 березня на засіданні Кабінету Міністрів України прийняли рішення надати житлові субсидії громадянам, які втратили роботу в період оголошеного карантину через пандемію коронавірусу. Про це повідомила прес-служба уряду.

Чорне море, скріншот: YouTube
Чорне море, скріншот: YouTube

Російський винищувач розбився біля узбережжя окупованого Криму

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Російський військовий літак впав в Чорне море. У середу, 25 березня, біля узбережжя окупованого Криму розбився російський винищувач Су-27. Про це повідомляють росЗМІ, посилаючись на інформацію Міністерства оборони РФ. Зазначається, що винищувач розбився близько 20:10 до 50 км від Феодосії. За попередніми даними, літак впав при проведенні планових польотів.

Сесія дніпровських депутатів, фото - телеграм-канал "Україна в шоці"
Сесія дніпровських депутатів, фото - телеграм-канал "Україна в шоці"

Пандемія всіх зрівняла — депутатам довелося проводити засідання просто на вулиці

Депутати Дніпровської міської ради вирішили змінити формат сесійного засідання через карантин. Вони провели збори просто на вулиці – точніше на парковці біля будівлі мерії. Про це повідомляє Telegram-канал "Україна в шоці" і там же було опубліковано фото цього нетрадиційного засідання. Як видно на знімках, стільчики для обранців розставили із збереженням дистанції, щоб депутати не сиділи близько один до одного.

АЗС, фото: auto.ria.com
АЗС, фото: auto.ria.com

Українські мережі АЗС знизили вартість бензину і дизпалива, нові розцінки порадують кожного

У середу, 25 березня, роздрібна мережа Glusco (117 АЗС) різко знизила ціни на всі види палива на 1,2 грн за літр. Крім того, в цей же день полтавська мережа "Автотранс" (53 АЗС) опустила ціни на всі види палива на 40 копійок, а дніпропетровська мережа Neftek (18 АЗС) – на 2 грн/л.

карантин в Україні, фото: strana.ua
карантин в Україні, фото: strana.ua

В Україні п'ята смерть від коронавірусу – апарат штучного дихання не допоміг

В Сумській області 25 березня від коронавірусу померла 76-річна жінка. Відомо, що це був перший випадок зараження в регіоні. Про це повідомив мер Конотопа Артем Семеніхін на своїй Facebook-сторінці. За його словами, незабаром очікуються результати розтину.