З 8 ранку 28 березня вводиться обмеження на перетин лінії розмежування Операції об'єднаних сил на Донбасі з метою протидії поширенню коронавірусу Covid-19.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби штабу ООС у Facebook.

"Дозвіл на виїзд і в'їзд в район проведення ООС буде надаватися громадянам і транспортним засобам, які здійснюють логістичне забезпечення життєдіяльності регіону", - уточнили в штабі.

українські військові, фото: gettyimages
українські військові, фото: gettyimages

Так, з завтрашнього дня в'їхати із сторін Харківської, Запорізької та Дніпропетровської областей буде неможливо. Тим не менш машини, які займаються забезпеченням регіону, повинні спочатку отримати дозвіл на перетин лінії розмежування.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

У штабі Операції об'єднаних сил просять з розумінням поставитися до таких обмежень.

Шановні громадяни, з метою протидії поширенню коронавірусної інфекції з 8:00 28 березня вводиться обмеження щодо...

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Vrijdag 27 maart 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 26 березня бойовики п'ять разів порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв українські позиції з забороненого Мінськими домовленостями зброї.

Як повідомляв портал Знай.uа, на Донбасі українських воїнів обстріляли з ракетних комплексів, гранатометів та кулеметів — звіт ООС.

Також портал Знай.uа писав, що українські військові потрапили під кулі окупантів на Донбасі – в ООС повідомили про поранених.