Як відомо, станом на суботу, 28 березня, в Україні вже офіційно зареєстрували понад 300 випадків захворювання на коронавірусну інфекцію. Однак "служителі Бога" не сидять склавши руки і вирішили провести так званий "хрещений зліт" на Запоріжжям. В цьому їм допоміг вертоліт МоторСіч.

Про це стало відомо завдяки опублікованим відео і фото Telegram-каналом Perepichka News.

Хресний зліт, фото: 061.ua
Хресний зліт, фото: 061.ua

"Лікарі шоковані!!! Щоб перемогти коронавірус потрібно всього лише... Священики вирішили влаштувати хресний зліт над Запоріжжям і захистити городян від страшної напасті. На озброєння взяли тільки ікони і молитви, на цей раз вирішили обійтися без святої води. Молитва від коронавірусу під звуки гвинтокрила "Мотор Січ" дивитися онлайн безкоштовно.", - пишуть автори публікації.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Опубліковані кадри вже обійшли багато українських ЗМІ, користувачі мережі активно обговорюють такі дії представників духовенства. Проте, поки невідомо, як це допоможе жителям області.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, медики порадили чоловікам частіше "муштрувати свого солдата", щоб уберегтися від коронавіруса.

Як повідомляв Знай.uа не травень і навіть не серпень - у Нацбанку розповіли, коли чекати відновлення економіки.

Знай.uа писав, кілька десятків за ніч - у Києві зафіксували нові випадки зараження на COVID-19.