Стало відомо, що магазин "Фора" у Києві почав обманювати своїх покупців і економити на одних з самих дешевих продуктів. Викриття розмістила Зінаїда на сайті Otzyv.ua.

Покупки в магазині. Фото з сайту ПроРекламу
Покупки в магазині. Фото з сайту ПроРекламу

Так, покупниця написала скаргу про те, що магазин "Фора" у Києві наживається на людях навіть у період карантину, який ввели в Україні у зв'язку з пандемією коронавірусу. За словами Зінаїди, недорогу рибу, яку вона купила, продають разом з брилою льоду, якого значно більше, ніж самого продукту.

"Ось так магазин Фора (м. Київ, вул.Деревлянська, 14) "підтримує" своїх клієнтів в (і так непростих) умовах карантину. Виявляється, економити на свою руку магазин почав навіть на найдешевших видах рибки, салаки, у даному випадку. Називається продукт- салака в глазурі )) При чому, так званої глазурі(льоду), при розморозці може виявитись більше ніж самої форелі. Ой, вибачте, себто салаки :) Оце фокуси! Ґудіні нервово покурює збоку, ну ви розумієте про що я", - написала жінка.

Скарга, Otzyv.ua

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У підтвердження своїх слів Зінаїда прикріпила фото, на яких видно ту саму рибу у величезній купі льоду.

Риба, Otzyv.ua

Риба, Otzyv.ua

Риба, Otzyv.ua

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що жінка навмисне накашляла на продукти в супермаркеті.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в харківському магазині продавця на карантині замінив незвичайний "реалізатор".

Також "Знай.ua" писав, що в магазинах з'явилося "ліки" від коронавірусу за півтисячі гривень.